Antena 3 CNN Politică Mircea Badea: Dacă USL-ul livra, mă interesa. Nelivrând nimic, nu mă interesează

Mircea Badea: Dacă USL-ul livra, mă interesa. Nelivrând nimic, nu mă interesează

Mircea Badea: Dacă USL-ul livra, mă interesa. Nelivrând nimic, nu mă interesează
de M.C.    |    20 Feb 2014   •   09:37

Mircea Badea a comentat, miercuri, în cadrul emisiunii ”În gura presei”, ultimele decizii de pe scena politică din România, referindu-se la evenimentele din cadrul USL.

Dacă USL-ul livra, mă interesa, nelivrând nimic, nu mă interesează. E foarte greu pentru noi să ne dăm seama ce se întâmplă. Nu doar domnul Antonescu, tot PNL-ul e frustrat, am văzut că atitudinile, vorbele, frustrările domnului Antonescu sunt sprijinite prin vot de partid, nu e o chestiune personală, singulară. Bănuiesc că e foarte complicat să te afli cu PSD-ul într-o alianță, într-o uniune, sau la guvernare. Strict logic, la nivel de constatare, înțeleg că una din problemele invocate este asta cu USD-ul, care este o alianță electorală între PSD, PC și UNPR pentru alegerile europarlamentare. PNL spune că USD seamănă cu USL și lumea se confuzează. Perfect adevărat, dar acum ceva timp domnul Antonescu spunea că nu are nicio problemă cu asta” a spus Mircea Badea.

Realizatorul Antena 3 a vorbit și despre una dintre posibilele mize ale acestui scandal, căderea Guvernului și ce va urma după aceea.

Vicepremier în România nu înseamnă nimic. Adică ce faci? Nimic. N-am înțeles de ce sunt liberalii disperați să fie domnul Johannis vicepremier. Mi se pare foarte important cine e ministru de Interne. Eu am văzut cum a fost domnul Ioan Rus ministru de Interne. Vicepremier e nimic...deci, nu. N-are rost, n-are niciun sens. Am înțeles că domnul Antonescu i-a spus lui domnul Ponta să-i pună pe oamenii ăia și Ponta a zis nu, să punem niște interimari. N-am înțeles-o pe asta. Ce mă interesează pe mine din treaba asta? Absolut nimic. Important e dacă Guvernul ăsta pică, Băsescu trebuie să facă o nouă nominalizare, vă dați seama ce bairam o să fie în România” a continuat Mircea Badea.

Vezi AICI înregistrarea integrală a emisiunii ”În gura presei” cu Mircea Badea.

×
Subiecte în articol: USL
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close