x close

Mircea Badea, despre alegerile prezidențiale: „Nu există așa ceva! Vă bateți joc de noi?”

07 Noi 2019   •   12:45
Mircea Badea, despre alegerile prezidențiale: „Nu există așa ceva! Vă bateți joc de noi?” foto> Antena 3

Jurnalistul Mircea Badea a comentat subiectul alegerile prezidențiale din acest an, subliniind că nu există nicăieri în lumea o țară unde să nu existe o dezbatere între prezidențiabili.

„Există undeva, pe pământ, vreo țară unde alegerile prezidențiale să nu aibă nici măcar o dezbatere? Nu există! Cum dracului? În nicio altă țară, candidații nu și-ar permite să nu facă dezbatere. De ce? Pentru că i-ar amenda imediat populația. În orice țară zdravănă la cap de pe această planetă, populația nu ar admite așa ceva. Vă bateți joc de noi? Trebuie să aflăm și noi ce au de zis, ce gândesc, una alta, să ne mintă frumos, orice. Nu există așa ceva. În România nu este presiune pe candidații la prezidențiale. Iohannis nu a dat nici măcar un interviu în cinci ani de mandat”, a precizat jurnalistul Mircea Badea, miercuri, la emisiunea ”În Gura Presei”.

„Cât despre Dan Barna... cum ar putea să ajungă președinte dacă nu a participat la nicio dezbatere? Cum ai putea să intri în turul doi neavând nicio dezbatere cu Viorica Dăncilă? Tu, Barna, de exemplu, ești sigur că îl învingi pe Mircea Diaconu? Cum să nu vrei dezbatere tu, Barna? Cum așa ceva?! Vina nu este nici a lui Iohannis, nici a lui Barna, nici a televiziunilor. Vina este exclusiv a poporului. Oamenii nu au pus niciun fel de presiune. Sunt niște oameni, dar nu niște cetățeni. După care, hai să ne plângem. Cetățeanul român este întotdeauna bun să se plângă”, a mai spus Mircea Badea.

Citeşte mai multe despre:

In gura presei Mircea Badea
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati