Antena 3 CNN Politică Mircea Badea, despre interviul lui Băsescu: Nu mă puteam hotărî ce este mai întâi: senil, ticălos, stupid

Mircea Badea, despre interviul lui Băsescu: Nu mă puteam hotărî ce este mai întâi: senil, ticălos, stupid

Mircea Badea, despre interviul lui Băsescu: Nu mă puteam hotărî ce este mai întâi: senil, ticălos, stupid
17 Feb 2015   •   00:32

Fostul preşedinte Traian Băsescu a acordat un interviu pentru televiziunea publică. Întrebat de situaţia în care se află fostul ministrul al Turismului, Elena Udrea, acesta a declarat că are "încredere în acest om" şi că nu a avut "nicio informaţie că Elena Udrea ar fi implicată în lucruri ilegale".

"M-am uitat azi la televizor şi m-am îngrozit. Mi-am dat seama ce fel de cetăţeni suntem noi. Suntem cetăţeni într-o ţară în care a fost preşedinte această caricatură. (...) L-aţi văzut pe băsescu azi la interviu când a ieşit el să îşi apere mandatele? Doamne fereşte! Nu mă puteam hotărî ce este el mai întâi: senil, ticălos, stupid. Ce este ăsta primul lucru? Cred că penibil!", a declarat Mircea Badea.

"Nici acum nu îl întreabă ăştia nimic. Nu mai este Băsescu preşedinte. Nici acum nu sunt în stare să îi pună măcar o întrebare?", a mai spus Mircea Badea

"Când a început să vorbească despre Udrea, sigur, pe repede înainte şi expeditiv, pentru că voia să îl întrebe despre politică externă. De ce să vorbim despre aia care ai ţinut-o în braţe 10 ani, mai bine vorbim despre politica externă. Hai, sictir!"

"Eu l-aş fi întrebat: domnule preşedinte vă bateţi din nou joc de noi? Când minţeaţi, când spuneaţi că sunteţi cel mai informat om, sau acum?", a declarat realizatorul emisiunii "În gura presei".




×
Subiecte în articol: Elena Udrea interviu
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close