Antena 3 CNN Politică Mircea Badea: E o modă acum printre politicieni, dacă eşti în mulţimi, să o arzi exaltat

Mircea Badea: E o modă acum printre politicieni, dacă eşti în mulţimi, să o arzi exaltat

Mircea Badea: E o modă acum printre politicieni, dacă eşti în mulţimi, să o arzi exaltat
Sursa foto: Foto: VideoNews
27 Oct 2014   •   18:35
Cititzen Badea a comentat încercările politicienilor de a agita mulţimile, pe modelul Andreea Paul Vass sau Ludovic Orban şi a explicat că majoritatea o fac fără pic de talent.
 
"Doamna Vass este un personaj. Nu o ştim de ieri, de astăzi, dânsa se exaltează cu uşurinţă. Înţeleg că e o modă acuma, că dacă eşti în mulţime, trebuie să o arzi exaltat. Şi ai văzut cum încearcă ei, foarte netalentaţi, marea majoritate, să se exalteze. Şi se screm aşa, şi urlă. Şi când te exaltezi şi spui de ăla de la concurenţă. Politicieni cu experienţă ca Ludovic Orban nu se încurcă. Experienţa îşi spune cuvântul. Doamna Vass nu vroia la un moment dat să fie ministru al Finanţelor? A fost consilier al lui Emil Boc. Îţi dai seama cine a condus, cine conduce ţara asta? 
 
Dar prestaţiile publice ale politicienilor nu au fost singurele teme abordate de Mircea Badea, în emsiunea de la Radio ZU având şi o mică dezbatere pe tema ameninţărilor cu moartea.
 
"Vorbesc în emisiunea de la radio despre amenintări cu moartea. De la un număr pentru un cetăţean. Şi mă întreba cetăţeanul ce să facă. Şi i-am zis să meargă la poliţie, să depună plângere. Şi un alt cetăţean mi-a zis că a fost şi a depus plângere şi după două luni poliţia i-a zis să se îşi retragă plângerea."
 

×
Subiecte în articol: Mircea Badea politicieni
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close