Antena 3 CNN Politică Mircea Badea: Eu dacă aş fi în locul lui Arafat şi aş avea atâtea oferte, aş uita limba română. Aş pleca şi mi-aş trăi viaţa în alta parte

Mircea Badea: Eu dacă aş fi în locul lui Arafat şi aş avea atâtea oferte, aş uita limba română. Aş pleca şi mi-aş trăi viaţa în alta parte

Mircea Badea: Eu dacă aş fi în locul lui Arafat şi aş avea atâtea oferte, aş uita limba română. Aş pleca şi mi-aş trăi viaţa în alta parte
17 Dec 2014   •   00:02

La bordul elicopterului SMURD prăbuşit luni după-amiază în lacul Siutghiol se aflau medicul Laura Vizireanu, în vârstă de 39 de ani, asistenta Gabriela Harton, în vârstă de 38 de ani, care era însărcinată, pilotul, comandor Petre Corneliu Cătuneanu, de 47 de ani, şi copilotul, căpitan comandor Ginel Claudiu Crăcănel, de 42 de ani.

Elicopterul SMURD transportase un pacient cu embolie pulmonară de la Tulcea la Spitalul Judeţean din Constanţa şi se întorcea de la Aeroportul "Mihail Kogălniceanu", unde alimentase cu combustibil.

În cadrul ediţiei de astăzi a emisiunii "Sinteza Zilei", MIhai Gâdea, Mircea Badea, Radu Tudor şi Oana Stancu au vorbit despre acest subiect.

"Eu mă întreb dacă ăştia sunt oameni. Eu am serioase îndoieli! Încep să cred în toate conspiraţiile alea tembele cu extratereştii camuflaţi. Ma refer la propagandişti", a declarat Mircea Badea.

"Nu mai este de trăit în această ţară. Sunt totuşi nişte milioane de oameni în ţara asta care pun botul la abjecţiile astea. Eu dacă aş fi în locul lui Arafat şi aş avea atâtea oferte, aş uita limba română. Aş pleca şi mi-aş trăi viaţa în alta parte, şi gata", a mai adăugat Mircea Badea.

"Viaţa doctorului Arafat în România a fost tot timpul presărată de astfel de atatcuri, şi asta îl face pe el un om cu totul ieşit din comun. A stat aici, în altă ţară decât a lui, să facă sistemul ăsta să funcţioneze, să salveze vieţi, iubind acest popor mai mult decât mulţi dintre români", a mai adăugat Oana Stancu.

"Sunt convins că va veni un moment, dacă nu cumva este acum, în viaţa doctorului Arafat, în care va regreta că nu a făcut altfel".

"Este absolut fabulos, cum propaganda pune mâna pe măciucă şi începe să izbească orbeşte ca o gorilă drogată", a mai adăugat Mircea Badea.

Şi realizatorul emisiunii "Punctul de Întâlnire", Radu Tudor s-a declarat dezamăgit de reacţia oamenilor faţă de doctorul raed Arafat: "Golanii ăştia ai lui Băsescu au vrut să pună mâna pe SMURD, să îl privatizeze şi să îşi bage mâna în buzunar. Sunt 6 milioane de activităţi pe an, ei nu gândesc în vieţi, ei gândesc în şpagă. Dacă au furat milioane de euro din mafia imobiliară, să fure si SMURD-ul. Asta este singura raţiune pentru care fac mizerii de genul ăsta, pentru care îl atacă pe Raed Arafat şi pentru care doresc, în continuare, moartea SMURD-ului. Ca el să devină cea mai mare şmecherie privată din istoria României. Să finaţeze cu bolnavi, răniţi şi morti, buzunarele lor."


×
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close