Antena 3 CNN Politică Mircea Badea: Faptul că politicieni români se duceau la Ambasada Americană să ciripească ce aveau ei temă, nu mă miră

Mircea Badea: Faptul că politicieni români se duceau la Ambasada Americană să ciripească ce aveau ei temă, nu mă miră

28 Oct 2014   •   12:12

Miniștrii lui Traian Băsescu lucrau și ca informatori pentru Ambasada Statelor Unite la București. Însă, informațiile pe care le ofereau erau doar mincinoase și serveau doar intereselui politic al grupului strâns în jurul lui Traian Băsescu.

Monica Macovei și Vasile Blaga denigrau magistrții Curții Constituționale și vorbeau despre mită și vorbeau despre mită electorală fără a avea dovezi, susțin analiștii politici.

Tot aceștia susțineau că un lider politic trebuie arestat, conform stenogramelor prezentate de Mihai Gâdea, în cadrul emisiunii "Sinteza Zilei".

Mircea Badea a comentat și el, în stilul caracteristic, siuația prezentată de Mihai Gâdea despre cei doi politicieni, Vasile Blaga și Monoca Macovei.


"Faptul că politicieni români se duceau la Ambasada Americană să ciripească ce aveau ei temă, sau ce li se părea lor că este bine de ciripit, nu mă miră. Este un obicei din totdeauna, cel puțin aici", a declarat Mircea Badea.

×

Philip Morris susține inovația

Cum îţi construieşti un sistem video de monitorizare pentru casă sau afacere

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close