Antena 3 CNN Politică Mircea Badea: Ioan Rus este un om foarte rău, extrem de încăpăţânat, orgolios, îngust, fixist. Este o combinaţie oribilă

Mircea Badea: Ioan Rus este un om foarte rău, extrem de încăpăţânat, orgolios, îngust, fixist. Este o combinaţie oribilă

Mircea Badea: Ioan Rus este un om foarte rău, extrem de încăpăţânat, orgolios, îngust, fixist. Este o combinaţie oribilă
12 Iun 2015   •   00:45
Mircea Badea a comentat, în pasa de joi cu emisiunea "Sinteza Zilei", declaraţia făcută de Ioan Rus. Mircea Badea a povestit că el ştie de cel puţin 12 - 13 ani cine este Ioan Rus.
 
"Eu despre domnul Rus vorbesc de vreo 12-13 ani. Acum apare că foarte mulţi l-au descoperit, cu această ocazie. Nu mi se pare nici pe departe cea mai gravă faptă a domnului Rus. Dânsul a fost capabil de mai mult. Îl ştiu în exerciţiul funcţiunii. Mulţi probabil că îl descoperă acum. Eu am vorbit mult, mult, despre domnia sa şi apucăturile sale."
 
Mircea Badea a explicat care sunt trăsăturile marcante ale lui Rus, în opinia sa. 
 
"Când domnul Năstase era premier şi domnul Rus ministru de Interne am făcut un protest, am fost luat pe sus. Domnia sa este o brută, este un om foarte rău, extrem de încăpăţânat, orgolios, îngust, fixist. Este o combinaţie oribilă şi care produce efecte non-stop."
 
Totuşi, Badea a adăugat că Rus se bucură în continuare de multă susţinere şi influenţă.
 
"Am văzut azi un domn de la PSD care zicea, de pe vremea când domnul Rus era ministru la Interne, ce bun era domnul Rus. Din punct de vedere politic este zero domnul Rus. Nu există, nu are popularitate. Altfel, influenţele malefice ale domniei sale, care exced aria această instituţional-politică este uriaşă. Ăsta este motivul pentru care îl regăsim obsesiv în posturi de conducere. După 2012, mi s-a părut absolut incredibil şi condamnabil să îl revăd pe Rus la Transporturi. De aceea, faptul că îl tot faultează pe Ponta, consider că domnul Ponta îl merită."
 
Badea a descris şi o scenă la care a asistat în copilărie, relevantă pentru ce se întâmplă acum între Victor Ponta şi Ioan Rus.
 
"Când eram eu mic, stăteam la curte, undeva pe la ieşirea din Bucureşti. Şi pe stradă trecea un cuplu care se certa. El se întorcea din când în când şi o plesnea peste bot. Ce am înţeles din acea secvenţă este că duduia cu pricina nu voia să lipsească din spatele respectivului. Cam aşa e şi domnul Ponta cu domnul Rus. Îi dă Rus bucăţi cât cuprinde."
 

×
Subiecte în articol: Mircea Badea Ioan Rus ministru
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close