Antena 3 CNN Politică Mircea Badea: Mie mi se pare că doamna Raluca Prună, ministrul Justiției, este subordonată doamnei Macovei

Mircea Badea: Mie mi se pare că doamna Raluca Prună, ministrul Justiției, este subordonată doamnei Macovei

Mircea Badea: Mie mi se pare că doamna Raluca Prună, ministrul Justiției, este subordonată doamnei Macovei
Sursa foto: Foto: VideoNews
02 Mar 2016   •   00:13
Ministrul Justiţiei, Raluca Prună, a recunoscut, marți, că are ”o afiliere de idei” cu Monica Macovei, fost ministru PDL al Justiției.

Afirmaţia vine în contextul în care Raluca Prună a fost acuzată că încearcă să favorizeze mini-partidul Monicăi Macovei, susţinând reducerea pragului electoral pentru intrarea în Parlament.

Totul, în condiţiile în care, desigur, ministrul Justiţiei nu are nicio atribuţie pe această temă.

”Am lucrat cu Monica Macovei și am o afiliere de idei cu Monica Macovei. Însă eu aici nu am acceptat acest post, ca să sprijin pe cineva sau pe altcineva. Eu sunt aici în slujba cetățeanului român și nu este treaba mea să sprijin partidele mici sau partidele mari. Nu sprijin niciun partid”, a declarat, marți, ministrul Justiției, Raluca Prună.

Declarația a fost comentată și de Mircea Badea, în de marți a emisiunii În gura presei.

Și ce a zis doamna Prună? A zis așa: <Am lucrat cu Monica Macovei. Am o afiliere de idei cu Monica Macovei.> Eu m-am blocat, am crezut că vrea să spună afinitate. Dar sunt convins că doamna Prună are proprietatea termenilor. Să vedem ce înseamnă afiliere: Eu cred că este corect, este o afiliere, pentru că e vorba de subordonare. Și mie mi se pare că doamna Prună este subordonată doamnei Macovei, folosind termenul corect.”



×
Parteneri
Meteorologii au anunțat cât va ține frigul în România!
x close