Antena 3 CNN Politică Mircea Badea: Nu mai disting foarte bine între Băsescu şi adversarii lui Băsescu

Mircea Badea: Nu mai disting foarte bine între Băsescu şi adversarii lui Băsescu

Mircea Badea: Nu mai disting foarte bine între Băsescu şi adversarii lui Băsescu
Sursa foto: Foto: Antena 3
de M.Z.    |    12 Dec 2012   •   23:58

Mircea Badea a continuat, miercuri, seria atacurilor la adresa USL, spunând că dacă uniunea vorbise cu UDMR încă dinainte de alegeri, pentru a forma o posibilă alianţă, aşa cum s-a auzit în presă, el nu mai distinge între Băsescu şi adversarii lui.

"Dacă aşa e, mi se pare o mare ticăloşie, mare de tot. Atât de mare încât nu mai disting foarte bine între Băsescu şi adversarii lui Băsescu. (...) Dacă n-a găsit (Victor Ponta  - n.r.) în seara alegerilor să spună oamenilor care l-au votat cu 62% că vrea alianţă cu UDMR", a comentat Mircea Badea, în ediţia de miercuri seară a emisiunii În gura presei, de la Antena 3.

Seria atacurilor lui Badea a început chiar pe 9 decembrie, în ziua alegerilor parlamentare. Mircea Badea a spus duminică seara că nu-l mai vrea pe Victor Ponta premierul României, după respectivul anunţ privind o posibilă colaborare a USL cu UDMR.

”Linia trebuie să se tragă peste Ponta, care nu trebuie să mai fie prim-ministru. Nu văd care e diferenţa faţă de Băsescu. Urlăm împotriva acestuia că nesocoteşte votul popular. Cel potrivnic lui. Corect. Ce-a făcut aseară Ponta? A nesocotit votul popular, mai grav chiar decât Băsescu, votul popular care îi fusese încredinţat”, a scris Mircea Badea, pe blogul său.

Citeşte şi Badea: E o mare măgărie ce face USL. E sinistru ca în seara alegerilor să anunţi alianţă cu UDMR




×
Subiecte în articol: Mircea Badea În gura presei
Parteneri
ANAT propune taxe noi pentru turiști
x close