Antena 3 CNN Politică Mircea Badea: Reducerea unui întreg sistem de justiţie la punctul de vedere al unei singure persoane, mi se pare abjectă

Mircea Badea: Reducerea unui întreg sistem de justiţie la punctul de vedere al unei singure persoane, mi se pare abjectă

Mircea Badea: Reducerea unui întreg sistem de justiţie la punctul de vedere al unei singure persoane, mi se pare abjectă
26 Mar 2015   •   00:38

Cererea DNA privind încuviinţarea reţinerii şi arestării preventive în cazul lui Dan Şova nu a trecut de Senat, fiind întrunite 79 de voturi "pentru", 67 "împotrivă", 5 abţineri, pentru aprobare trebuind 85 de voturi favorabile.

La votul asupra cererii DNA privind încuviinţarea reţinerii şi arestării preventive în cazul lui Dan Şova au fost înregistrate 79 de voturi "pentru", 67 "împotrivă", 5 abţineri.

"Eu nu am înţeles şi nici nu mă interesează foarte mult să înţeleg ce s-a întâmplat astăzi în Senat în legătură cu Dan Şova. Neîncuviinţarea cererii de arestare înaintată de DNA. Sunt tot felul de interpretări, că de fapt s-a votat, că de fapt s-a încuviinţat, dar că de fapt Tăriceanu nu a vrut. În sfârşit. Ceea ce mi se pare bine este că doamna Koveşi nu a reuşit să îl aresteze. În rest nu mă intereseză, nu am niciun fel de simpatie pentru Dan Şova, dar am o antipatie faţă de felul în care funcţionează DNA-ul", a declarat realizatorul emisiunii "În gura presei".

"Suntem o ţară bananieră unde Parlamentul României este certat de ambasade. Nu am mai auzit de aşa ceva, dar în România am auzit. Să ne spună ambasadele ce să facem. De ce să mai avem Parlament învestit prin vot de cetăţenii României?", a mai adăugat Mircea Badea.

"Dacă te acuză doamna Koveşi de o presupusă faptă, nu este vorba de nicio justiţie. Sigur a suferit un eşec pentru că nu poate să îl aresteze pe Şova", a spus Badea.

×
Subiecte în articol: Laura Codruta Kovesi dan sova
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close