Antena 3 CNN Politică Mircea Badea: Şeful comisiei de Transporturi "nu are expertiza şi experienţa" necesară pentru Ministerul Transporturilor. Ce facem acum?

Mircea Badea: Şeful comisiei de Transporturi "nu are expertiza şi experienţa" necesară pentru Ministerul Transporturilor. Ce facem acum?

Mircea Badea: Şeful comisiei de Transporturi "nu are expertiza şi experienţa" necesară pentru Ministerul Transporturilor. Ce facem acum?
Sursa foto: Foto: VideoNews
16 Iul 2015   •   00:12

Mircea Badea a explicat, în pasa cu emisiunea Sinteza Zilei, miercuri seară, că nu ştie cât de priceput sau nepriceput este Mihai Fifor pentru postul de ministru al Transporturilor, dar că nu înţelege de ce mai este preşedinte al Comisiei de Transporturi, în aceste condiţii.

 
"În legătură cu domnul Fifor, nu ştiu cât de priceput sau nepriceput este la Transporturi, dar am înţeles că domnul preşedinte a zis că nu are expertiză şi nici experienţă. Şi înţeleg că domnul Fifor înţeleg că este preşedintele comisiei de Transporturi. Deci e cu atât mai grav că un om care nu are nici experienţă şi nici expertiză este acolo şi aş vrea să îl întreb pe domnul Orban când va fi schimbat din fruntea acelei comisii. Avem un fapt, o axiomă - domnul Fifor nu se pricepe. Ce facem acum? 
 
Liberalul Ludovic Orban, invitat în platoul emisiunii Sinteza Zilei, a explicat că acesta nu mai poate fi schimbat acum. 
 
În schimb, Mihai Gâdea a făcut o propunere inedită pentru portofoliul Transporturilor.
 
Mircea Badea a comentat informaţia referitoare la faptul că liberalii pregătesc un guvern de tehnocraţi, întocmai cum îşi doreşte preşedintele Iohannis. 
 
Orban a explicat că nu se pune problema unui guvern de tehnocraţi, dar a dat asigurări că toţi oamenii din Guvern vor fi foarte buni pe domeniile respective. 
 

×
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close