x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Fii alături de noi!

Mircea Badea: „Sper că se simte bine președintele României de faptul că știe să aleagă jurnaliștii atunci când se duce la președinția Statelor Unite”

de 13 Iul 2017   •   00:06
Mircea Badea: „Sper că se simte bine președintele României de faptul că știe să aleagă jurnaliștii atunci când se duce la președinția Statelor Unite” 72

Mircea Badea a comentat, în pasa emisiunii „În gura presei”, cu „Sinteza zilei”, o fotografie postată pe Facebook cu Ramona Avramescu, jurnalista desemnată de Klaus Iohannis să îi pună întrebări lui Donald Trump, după discursurile ținute de cei doi șefi de stat la Casa Albă.

„Doamna Avramescu s-a pozat lângă un zid din Berlin, cred, pe care scrie „fuck Donald Trump. Fotografia a fost de astăzi, adică nu din campania electorală, să zici că între timp a reevaluat”, a precizat Mircea Badea.

„Nu știu cum comentează președintele României, dar sper că se simte bine și mândru de faptul că știe să aleagă jurnaliștii atunci când se duce la președinția Statelor Unite”, a mai spus Mircea Badea.

„Dânsa a fost desemnată de președintele României să îi pună întrebări lui Trump pe peluza Casei Albe”, spune Mircea Badea.

sati