Antena 3 Politică Mircea Badea, teorie-bombă despre alegerile anticipate: "Se vor năpusti echipe de epidemiologi pe fiecare cameră din secție?"

Mircea Badea, teorie-bombă despre alegerile anticipate: "Se vor năpusti echipe de epidemiologi pe fiecare cameră din secție?"

03 Mar 2020   •   00:03
Mircea Badea, teorie-bombă despre alegerile anticipate: "Se vor năpusti echipe de epidemiologi pe fiecare cameră din secție?"

Mircea Badea a explicat, luni, pe pasa cu Sinteza zilei, de ce este el fan alegeri anticipate.

"Sunt fan alegeri anticipate. Vă dați seama cum va arăta, de exemplu, campania electorală în Italia când se va duce Rareș Bogdan în Lombardia, la Veneto, la cutare, la cutare ca să zică 'Ciuma Roșie! Ciuma Roșie!".

După aia, cred că iarăși în diaspora se vor face cozi, ceea ce e foarte mișto, când e vorba de o pandemie, să fie cu cozi. Cred că prezența la vot și în țară și în străinătate va fi masivă, pentru că e foarte mișto să te aglomerezi la vot.

Eu vreau să știu exact și să-mi spună domnul Werner, pe care știți că îl apreciez foarte-foarte mult, cum anume se va proceda cu ștampiluța pentru că ea nu e de unică folosință. Ea se dă din mână în mână, ca pe vremuri folclorul din gură în gură.

Deci, se vor năpusti echipe de epidemiologi, câteun arafat sau câteun streinu-cercel pe fiecare cameră din secție cu spârcâieciuri după fiecare folosire a ștampiluței?", a spus ironic Mircea Badea.

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close