Antena 3 CNN Politică Mircea Badea: "Tot ce vrea PDL, vreau şi eu. Orice spune Blaga, eu vreau. Orice spune Gorghiu, eu vreau"

Mircea Badea: "Tot ce vrea PDL, vreau şi eu. Orice spune Blaga, eu vreau. Orice spune Gorghiu, eu vreau"

Mircea Badea: "Tot ce vrea PDL, vreau şi eu. Orice spune Blaga, eu vreau. Orice spune Gorghiu, eu vreau"
15 Iul 2015   •   00:49

Realizatorul emisiunii "În gura presei", Mircea Badea, a relatat un dialog pe care l-a avut pe o reţea de socializare cu o doamnă. Femeia s-a arătat indignată de numirea lui Mihai Răzvan Ungureanu la şefia SIE. 

 
Mircea Badea a explicat de ce votul de la alegerile prezidenţiale a însemnat automat şi numirea lui MRU la SIE:
 
"Pentru că preşedintele pe care l-a votat poporul nu vine de pe Marte şi nu vine din pădure, de pe funcţia de pustnic. Domnia sa, de fiecare dată când a venit pe scenă, să ceară voturi, a venit cu numeroase personaje, printre care şi MRU. Deci asta cu poporul care l-a votat pe Iohannis, şi nu pe MRU, e greşită."
 
De asemenea, Mircea Badea a explicat că este şi va fi în continuare de acord cu tot ce va propune noul Partid Naţional Liberal, de fapt vechiul PDL cu un alt nume.
 
"Mie mi-e greu să îmi imaginez, pe procedurile care există acum, nu văd cum s-ar putea declanşa alegeri anticipate. Eu mi-aş dori şi asta. Eu mi-aş dori tot ce vrea PDL. Pentru că preşedintele Iohannis, votat de popor, este susţinut de PDL. Orice spun Blaga, eu vreau. Orice spune Iohannis, eu vreau. Orice spune Gorghiu, eu vreau. Orice spune MRU, eu vreau. Orice spune Anastase, eu vreau. Orice spun instituţiile statului, eu vreau."
 

×
Parteneri
Ce indice de corecție trebuie să ai pentru a avea o pensie mai mare
x close