Antena 3 CNN Politică Mircea Diaconu: Cineva face abuz de justiţie. Cineva vrea să o iau de la capăt încontinuu

Mircea Diaconu: Cineva face abuz de justiţie. Cineva vrea să o iau de la capăt încontinuu

Mircea Diaconu: Cineva face abuz de justiţie. Cineva vrea să o iau de la capăt încontinuu
Sursa foto: Foto: VideoNews
21 Sep 2014   •   20:36
Europarlamentarul independent Mircea Diaconu a explicat, în emisiunea "Punctul de Întâlnire", realizată de Radu Tudor, la Antena 3, că încă are probleme în justiţie legate de postul său de europarlamentar. 
 
"Vineri am avut proces, stăteam ca de obicei în spatele avocatei mele şi priveam. Parcă nu se întâmplase nimic. Era aceeaşi avocată, aceeaşi consilieră de la ANI, Curtea de Apel, aceeaşi cauză, aceeaşi problemă, ca înainte de alegeri. Au fost 9 procese atunci, cu aceleaşi probleme. Şi toate cu decizii definitive, respectate. Şi acum o iau iar de la capăt. Cineva vrea să o iau de la capăt încontinuu."
 
Europarlamentarul a explicat că una din rugăminţile oamenilor cu care a vorbit în timpul campaniei sale în toată ţara a fost să reprezinte România cu mândrie şi demnitate la nivel european şi că este mâhnit de faptul că nu poate să se ţină de cuvânt. 
 
"Îmi pare foarte rău că nu am putut să fiu prezent în PE pentru un vot destul de important. Şi de ce nu am putut să fiu? Pentru că a trebuit să fiu prezent aici, pentru judecată. Cineva face abuz de justiţie. Dreptul la justiţie este liber, oricine poate face plângere. Peste o săptămână o să fie verdict. A fost un singur termen. Se va termina. Bucuroşi le-om duce toate, de e pace, de-i război."
 

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close