Antena 3 CNN Politică Mircea Diaconu: Dacă Traian Băsescu îşi va termina mandatul normal, abia atunci România nu este stat de drept

Mircea Diaconu: Dacă Traian Băsescu îşi va termina mandatul normal, abia atunci România nu este stat de drept

Mircea Diaconu: Dacă Traian Băsescu îşi va termina mandatul normal, abia atunci România nu este stat de drept
de M.C.    |    12 Noi 2013   •   17:25

Vicepreşedintele PNL, Mircea Diaconu, a fost marţi invitatul Alessandrei Stoicescu, în cadrul emisiunii "100 de minute". Acesta a vorbit despre Traian Băsescu, despre care crede că spune mereu şi repetă la nesfârşit, aceleaşi lucruri.

"M-am săturat să ascult ce debitează cetăţeanul Băsescu Traian, c-aşa se numeşte, ca în buletin. Pentru mine atâta este, un om cu un buletin în ţara asta. Nu mai pot, nu mai suport. În loc să aruncăm la coş, noi, media, pe măsură ce debitează, trebuie aruncate la coş, aceste idei. A spus acelaşi lucru de un milion de ori. Rostogoleşte aceleaşi cuvinte", crede Mircea Diaconu.

"Mă supără că o să-l ascultăm aşa până îşi va termina mandatul. Iar dacă acest om, cetăţean, îşi va termina mandatul normal, abia atunci România nu este stat de drept...dacă se va întâmpla aşa, ca cetăţean al acestei ţări, mă voi simţi umilit, învins." a conluzionat vicepreşedintele PNL.

Vezi AICI înregistrarea integrală a emisiunii "100 de minute" cu Alessandra Stoicescu.

×
Subiecte în articol: 100 de minute Mircea Diaconu
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close