Antena 3 CNN Politică Mircea Diaconu: Demiterea şefului STS ar fi transmis un semnal foarte rău soldaţilor lui Băsescu

Mircea Diaconu: Demiterea şefului STS ar fi transmis un semnal foarte rău soldaţilor lui Băsescu

Mircea Diaconu: Demiterea şefului STS ar fi transmis un semnal foarte rău soldaţilor lui Băsescu
Sursa foto: Foto: Agerpres
02 Feb 2014   •   19:58
Maestrul Mircea Diaconu a fost invitatul realizatorului Radu Tudor, în emisiunea Punctul de Întâlnire, de duminică seară. 
 
Diaconu a explicat că STS este un serviciu secret din raţiuni pe care nu le-a explicat nimeni şi că nu putem accepta ideea că STS localizează doar apeluri făcute de pe telefonul fix.
 
"Întreb şi eu, de ce trebuie să fie secret acest serviciu? Decibelii ăia sunt speciali?  Că tot veni vorba de telefoane mobile şi fixe, nu cred că cineva sună la 112 de la fix. Toate telefoanele date la 112 sunt date de pe mobile, nu faci un accident şi te duci acasă şi dai telefon de acasă, nu?"
 
De altfel, Diaconu a opinat că demiterea lui Opriş de la STS ar fi dat un semnal puternic în "armata nevăzută" a preşedintelui Băsescu.
 
"Dacă ar fi acceptat, ar fi fost un semnal foarte rău pentru soldaţii armatei sale. Există, în România, o armată nevăzută, cu personaje importante aşezate în puncte cheie. Este un regim securist. Acest soldaţi dacă ar fi primit semnalul căderii unuia dintre ei, poate s-ar fi speriat şi dezertau."
 

×
Subiecte în articol: Mircea Diaconu sef STS Marcel Opris presedinte
Parteneri
Creștere progresivă a contribuţiei la pensii. Milioane de români vizați
x close