Mircea Diaconu infirmă zvonurile că ar fi cerut decontarea banilor din campania prezidențială: „Total fals!”

18 Noi 2019   •   16:00
Mircea Diaconu infirmă zvonurile că ar fi cerut decontarea banilor din campania prezidențială: „Total fals!” sursă foto: Captură Antena 3

Mircea Diaconu, clasat pe locul 4 în primul tur al alegerilor prezidențiale, infirmă zvonurile din media cum că ar fi cerut decontarea unor sume de bani pentru campania pe care a făcut-o la prezidențiale, subliind că este un „fake news”, fiindcă nu a solicit nici măcar restituirea unui leu.

„Am aflat din presă că aș fi cerut decontarea unor sume de bani pentru campania, recent încheiată pentru mine, a alegerilor prezidențiale. Total fals (sau "fake news", că tot e la modă), deoarece eu nu am solicitat restituirea nici măcar a unui leu în această campanie. Asta înseamnă că, spre dezamăgirea unora dintre așa-zișii jurnaliști, am pierdut o ocazie de a deveni milionar în euro”, a precizat Mircea Diaconu.

„Respectivii oameni de presă ar trebui să știe că doar partidele care au format Alianța Electorală UN OM pot cere rambursarea cheltuielilor de campanie. Amănunte pot oferi chiar aceste partide. De altfel, Autoritatea Electorală Permanentă a informat public, pe 14 noiembrie – și desigur poate da detalii - cu privire la valoarea totală a contribuțiilor electorale depuse de competitorii electorali pentru finanțarea campaniei electorale”, a scris Mircea Diaconu pe Facebook

Jurnalista Narcisa Iorga, fostă membră a CNA (Consiliul Naţional al Audiovizualului), într-un mesaj pe Facebook spune că Mircea Diaconu cere decontarea a aproximativ 4 milioane de euro pentru campanie electorală din primul tur al prezidențialelor.

x close