Antena 3 CNN Politică Mircea Diaconu, la Q&A. „Nu pot să stau în papuci când sunt probleme cu ţara mea”

Mircea Diaconu, la Q&A. „Nu pot să stau în papuci când sunt probleme cu ţara mea”

Mircea Diaconu, la Q&A. „Nu pot să stau în papuci când sunt probleme cu ţara mea”
22 Mar 2014   •   21:09
Maestrul Mircea Diaconu, cel pe care oamenii lui Băsescu se dau peste cap să nu-l lase sa candideze, a venit în emisiunea Q&A pentru a vorbi despre cursa în care a intrat, să strângă, în doar 5 zile, 100.000 de semnături ca sa poată candida independent pentru Parlamentul European.

"Este fabulos ce se întâmplă din multe puncte de vedere (...) Dacă miercuri n-o să putem pune 101.000 semnături la Biroul Electoral Central, mecanismul nu se învârte mai departe. Şi mi-aş dori foarte mult să se învârtă mai departe pentru e aşa de mult suflet în aceste semnături", a precizat Mircea Diaconu.

Maestrul a precizat că decizia de a participa la alegeri ca independent este o provocare şi că răspunsul din partea societăţii a fost "de o calitate deosebită".

Chiar dacă nu se întâmplă nimic până la capăt, faptul că atâţia oameni s-au exprimat deja prin intermediul semnăturilor este o satisfactie şi o răsplată, a adăugat Mircea Diaconu.

Intraţi pe www.mirceadiaconu2014.eu pentru a afla cum şi unde puteţi semna pentru candidatura lui Mircea Diaconu la europarlamentare



×
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close