Antena 3 CNN Politică Mircea Diaconu: Vreau să ajung la o procedură rapidă să văd dacă sunt un monstru şi trebuie să mi se taie drepturile civile în ţara asta

Mircea Diaconu: Vreau să ajung la o procedură rapidă să văd dacă sunt un monstru şi trebuie să mi se taie drepturile civile în ţara asta

Mircea Diaconu: Vreau să ajung la o procedură rapidă să văd dacă sunt un monstru şi trebuie să mi se taie drepturile civile în ţara asta
25 Mar 2014   •   10:27

Mircea Diaconu mai are la dispoziţie două zile pentru a strânge semnăturile necesare pentru a se înscrie în cursa pentru europarlamentare.

Mircea Diaconu are nevoie de o sută de mii de semnături, dar a fost plăcut surprins de numărul mare de oameni care au venit pentru a da o semnătură.

Acesta a intervenit telefonic în cadrul emisiunii "Previziunile Zilei cu Sabina Iosub" pentru a vorbi despre intenţiile sale.

"Crede că în seara asta vor fi 100 de mii de semnături. De fapt, îmi dau autograf 100 de mii de oameni. Strângem, primim le ducem în sediu. Ieri seară a fost explozie în Bucureşti şi au venit o mulţime de hârtii luate de oameni şi au venit cu ele pline, practic o semnătură s-a înmulţit cu zece", a povestit Mircea Diaconu.

"Dacă BEC nu îmi primeşte semnăturile, am dreptul să le contest în justiţie pe procedură urgentă, aşa cum şi dacă mă primeşte, orice cetăţean sau instituţie poate contesta în justiţie ", a vorbit acesta de rezultatele pe care le aşteaptă.

"Vreau să ajung la o procedură rapidă să văd dacă sunt un monstru şi trebuie să mi se taie drepturile civile în ţara asta, sau nu. Asta vreau", a mai adăugat Mircea Diaconu.

×
Parteneri
Primarul din Spanțov, prima reacție despre moartea fetiței de 4 ani și a bunicii ei
x close