Antena 3 CNN Politică Mircea Dinescu nu a fost lăsat să ia cuvântul la un miting al lui Traian Băsescu (VIDEO)

Mircea Dinescu nu a fost lăsat să ia cuvântul la un miting al lui Traian Băsescu (VIDEO)

Mircea Dinescu nu a fost lăsat să ia cuvântul la un miting al lui Traian Băsescu (VIDEO)
Sursa foto: Mircea Dinescu
08 Noi 2009   •   11:45

Grija pentru detalii merge până acolo încât orice discurs spontan este retezat din start. Se întâmplă la mitingurile de susţinere a preşedintelui Traian Băsescu. Cel mai sugestiv exemplu este cel din Portul Cetate, judeţul Dolj, unde şeful statului nu i-a permis poetului Mircea Dinescu să ia cuvântul, pe motiv că oricum vorbeşte în fiecare zi la toate televiziunile.

?Mircea Dinescu vorbeşte în fiecare zi pe toate televiziunile, dar de această dată eu, la un miting organizat pentru mine, nu îl las să ia cuvântul?, spune preşedintele. În replică, Mircea Dinescu susţine că discursul său nu ar fi fost ostil preşedintelui. ?Vroiam să-i spun domnului Băsescu că satul românesc trăieşte în evul mediu, nu este cel de care vorbea dumnealui, unde ţăranul trăieşte cu tricolorul sub pernă. Ţăranul român de astăzi ară în continuare cu plugul, sapă cu sapa, calcă noroaiele, nu are acea plenitudine artistică?.

Mitingurile organizate pentru susţinerea lui Traian Băsescu sunt atent pregătite, până în cele mai mici detalii. Înainte de începerea mitingului, oamenii sunt învăţaţi cum, când să aplaude şi cum să expună pancartele şi materialele electorale.

Până şi racolarea participanţilor la miting a urmat aceleaşi tipare ca în urmă cu 20 de ani. Oamenii au fost aduşi de peste tot cu 400 de autocare, însă nu pe degeaba, ci în schimbul diferitelor promisiuni de la primari.



Antena 3

×
Subiecte în articol: Mircea Dinescu
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close