Antena 3 CNN Politică Mircea Duşa, audiat la Parchet pe tema modului în care a fost adoptată Legea Pensiilor

Mircea Duşa, audiat la Parchet pe tema modului în care a fost adoptată Legea Pensiilor

Mircea Duşa, audiat la Parchet pe tema modului în care a fost adoptată Legea Pensiilor
Sursa foto: Foto: Intact Images
24 Noi 2010   •   11:28

Liderul grupului PSD din Camera Deputaţilor, Mircea Duşa, a fost audiat de procurori, miercuri, pe tema modului în care a fost adoptată Legea Pensiilor. Este vorba despre legea pentru care Opoziţia o acuză pe democrat-liberala Roberta Anastase că a fraudat votul, numărând 170, în timp ce în sală se aflau doar 80 de parlamentari.

PSD a anunţat, pe 21 septembrie, că a depus la Parchet o plângere penală împotriva preşedintelui Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, şi a secretarului Sever Voinescu, pentru abuz în serviciu, fals intelectual şi fals în declaraţii publice.

Mircea Duşa a stat la Parchetul instanţei supreme aproximativ 30 de minute. La ieşirea de la audieri, Mircea Duşa a ţinut să precizeze că a fost citat în calitate de lider al grupului care a depus sesizarea la Parchet. Acesta a declarat apoi că a susţinut în faţa procurorilor argumentele din sesizarea respectivă.

Liderul grupului social-democrat din Cameră a mai precizat că procurorul va cere, probabil, şi alte probe şi va mai cita alţi parlamentari.

Mircea Duşa, la ieşirea de la audieri


×
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close