Antena 3 CNN Politică Mircea Geoană a anunţat oficial că se gândeşte să pună bazele unui nou partid

Mircea Geoană a anunţat oficial că se gândeşte să pună bazele unui nou partid

Mircea Geoană a anunţat oficial că se gândeşte să pună bazele unui nou partid
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    24 Noi 2011   •   21:40
Mircea Geoană a anunţat joi, la Dăbuleni, că intenţionează să pună bazele unui nou partid politic. Senatorul a fost primit cu braţele deschise de alegătorii săi olteni, care i-au jurat fidelitate politică veşnică. Odată ce i-a anunţat oficial de intenţiile de a pune bazele unui nou partid, fostul şef al PSD a lansat şi un slogan, ce-i drept, fără rimă: "Azi în Dăbuleni, mâine în toată ţara".
 
Poate n-a ajuns primul om al României, dar va fi mereu primul om din Dăbuleni. Vestea că Mircea Geoană vine să le vorbească s-a răspândit cu viteza murgului de rasă. Dis de dimineaţă, sătenii din patria pepenilor s-au strâns la sala de festivităţi a comunei. Ca pe vremea lui Tudor Vladimirescu, oltenii s-au strâns în cete, sub conducerea primarilor.

Deşi a rămas fără escorta SPP-ului, Mircea Geoană a fost primit la Dăbuleni ca un star rock. În faţa sutelor de săteni, senatorul Mircea Geoană şi-a exprimat mâhnirea. O radiografie a politicii şi a societăţii româneşti care l-a atins pe alegătorul din Dăbuleni direct în suflet.

Printre rânduri, Mircea Geoană a pomenit şi de o nouă structură politică, dar nimic concret. Important e că oamenii au înţeles mesajul.
 


×
Subiecte în articol: Mircea Geoană vizita partid politic
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close