Antena 3 CNN Politică Mircea Geoană: Actuala guvernare trebuie izgonită de la putere

Mircea Geoană: Actuala guvernare trebuie izgonită de la putere

Mircea Geoană: Actuala guvernare trebuie izgonită de la putere
12 Iul 2010   •   02:41

Preşedintele Senatului, Mircea Geoană, s-a pronunţat, duminică, pentru "izgonirea de la putere a actualei guvernări" şi i-a îndemnat pe social-democraţi şi pe liberali să depăşească lucrurile care îi despart şi să construiască o soluţie alternativă la actualul cabinet.


?Eu sunt în favoarea izgonirii de la putere a actualei Guvernări. Guvernul este cel care ia decizii în România. PSD şi PNL trebuie să aibă înţelepciunea - vom avea înţelepciunea - să depăşim lucrurile care ne despart şi să înţelegem că, în acest moment, este nevoie de o altă guvernare în România, este nevoie de o altă majoritate în România, e nevoie de o soluţie alternativă, inclusiv la măsurile anticriză şi de relansare economică la ceea ce nu reuşesc să propună actualii guvernanţi?, a argumentat Geoană, în cadrul unei acţiuni de sprijinire a producătorilor din Dăbuleni, desfăşurată la Piaţa Sudului din Capitală. 

Potrivit acestuia, "opoziţia are obligaţia" de a se uni şi de a construi o nouă majoritate în jurul PSD, PC şi PNL cât mai repede, scrie Agerpres.

Comentând afirmaţia liderului PNL, Crin Antonescu, potrivit căreia ?ar trebui să avem alegeri anticipate şi parlamentare şi prezidenţiale?, Geoană a afirmat că el este interesat, în primul rând, ca opoziţia să dea în următoarele câteva luni o altă guvernare, cu alt program de guvernare şi cu alte soluţii. 

?Pe mine mă interesează să dăm o altă guvernare rapid acestei ţări. Trebuie să putem să lăsăm un pic acest concurs de frumuseţe care va marca mai multe puncte la alegerile din 2012. N-o să mai avem ce să guvernăm, n-o să mai avem o ţară care să mai stea în picioare dacă-i mai lăsăm să mai stea la putere încă trei ani de zile. Vreau să vă spun că sunt oameni care au fost cu PDL şi cu Băsescu şi care au ajuns la această concluzie?, a precizat Geoană.

 

Antena3.ro

 

×
Subiecte în articol: Mircea Geoană presedintele Senatului
Parteneri
Creștere progresivă a contribuţiei la pensii. Milioane de români vizați
x close