Antena 3 CNN Politică Mircea Geoană, după adoptarea bugetului: "Păcat de Dumnezeu! Este o ocazie ratată" (VIDEO)

Mircea Geoană, după adoptarea bugetului: "Păcat de Dumnezeu! Este o ocazie ratată" (VIDEO)

Mircea Geoană, după adoptarea bugetului: "Păcat de Dumnezeu! Este o ocazie ratată" (VIDEO)
14 Ian 2010   •   20:53


Preşedintele PSD, Mircea Geoană, a criticat extrem de dur bugetul de stat pe 2010, numindu-l o ?cârpeală? şi considerând viziunea Guvernului Boc drept una ?foarte primitivă?.

"Bugetul ar fi putut să reprezinte o şansă de relansare mai rapidă a economiei naţionale. Ar fi trebuit să asigure o criză socială mai puţin pronunţată. Această şansă a fost ratată printr-o viziune extrem de primitivă, de nesofisticată", a declarat Mircea Geoană, după ce parlamentarii au votat bugetul asigurărilor sociale, respingând amendamentul privind creşterea punctului de pensie.

"Păcat de Dumnezeu! Este o ocazie ratată (...) Sper ca 2010 să fie un an mai bun pentru România", a mai spus liderul PSD.

MIRCEA GEOANĂ, DUPĂ ADOPTAREA BUGETULUI


Parlamentarii au adoptat, joi seară, bugetul asigurărilor sociale pe anul 2010 cu 176 de voturi "pentru" şi 147 de voturi "împotrivă". Înainte de vot, senatorii şi deputaţii au respins amendamentul referitor la creşterea punctului de pensie la 45% din salariul mediu brut. Acesta a fost respins cu 149 de voturi "pentru" şi 186 "împotrivă".

Tot joi, Parlamentul a adoptat şi bugetul de stat, cu 192 de voturi "pentru" şi 138 "împotrivă".

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Mircea Geoană buget
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close