Antena 3 CNN Politică Mircea Geoană: După alegerile de anul viitor, voi fi unul dintre cei mai influenţi oameni politici din România

Mircea Geoană: După alegerile de anul viitor, voi fi unul dintre cei mai influenţi oameni politici din România

Mircea Geoană: După alegerile de anul viitor, voi fi unul dintre cei mai influenţi oameni politici din România
Sursa foto: Foto: INTACT Images
18 Dec 2011   •   13:27
Senatorul Mircea Geoană declară că la începutul anului viitor va exista "o exprimare publică şi politică" a mişcării pe care doreşte să o pună în practică, menţionând totodată că, după alegerile de anul viitor, se vede "ca unul dintre cei mai influenţi oameni politici din România".

"Cred că în acest moment este o nevoie acută, în societatea românească, de altceva, de un alt mod de exprimare publică şi politică", a spus Geoană, conform site-ului pesurse.ro, într-o emisiune televizată.

Întrebat dacă doreşte să facă o mişcare civică sau un partid, Geoană a răspuns că "la modul ideal ar trebui să coexiste". "Există modele pe care le studiez şi pe care voi încerca să le aduc şi în România", a spus el, menţionând exemplul Italiei din anii '90.

Geoană a afirmat totodată că proiectul pe care îl are în vedere este "destul de avansat". "La începutul anului viitor va exista o exprimare publică şi politică a unei mişcări pe care sunt hotărât să o pun în practică. Ce se întâmpla pe restul scenei politice nu e indiferent pentru mine", a mai spus el.

Mircea Geoană a menţionat că nu exclude posibilitatea unei "explozii politice" la începutul anului viitor, cu o schimbare de guvern. "Nu aş vrea să exclud posibilitatea unei explozii politice mai mari la începutul anului viitor. (...) Eu în primul rând văd la începutul anului viitor o schimbare aproape obligatorie de guvern. Sunt absolut convins că va exista un nou guvern, cu un nou prim-ministru", a precizat el.

Întrebat cum se vede peste un an, după viitoarele alegeri, Mircea Geoană a răspuns: "Mă văd în continuare ca unul dintre cei mai influenţi oameni politici din România".

×
Parteneri
Geoană: Să facem o petiţie zdravănă către noul Congres american
x close