Antena 3 CNN Politică Mircea Geoană, la festivitatea de absolvire a Universităţii Politehnice Bucureşti: "Cine deţine tehnologia, stăpâneşte lumea"

Mircea Geoană, la festivitatea de absolvire a Universităţii Politehnice Bucureşti: "Cine deţine tehnologia, stăpâneşte lumea"

Mircea Geoană, Secretarul General Adjunct al NATO, a participat, seara trecută, la festivitatea de absolvire a studenţilor de la Universitatea Politehnică Bucureşti.

Mircea Geoană, la festivitatea de absolvire a Universităţii Politehnice Bucureşti: "Cine deţine tehnologia, stăpâneşte lumea"
Sursa foto: Facebook | Mircea Geoana
de Alin Tarnovschi    |    10 Iul 2022   •   13:59

Mircea Geoană a ţinut un discurs în faţa studenţilor din noua promoţie de ingineri a UPB, ocazie cu care le-a spus tinerilor că "cine deţine tehnologia, stăpâneşte lumea".

"În această seară am retrăit, cu mare bucurie și emoție, momentele festivității de absolvire a facultății, alături de noua promoție de ingineri “Academician Martin Bercovici”, a Universității Politehnica din București.

Îi mulțumesc pentru invitație lui Mihnea Costoiu și pentru ocazia de a adresa câteva cuvinte absolvenților, în această seară cu totul specială pentru ei.

Suntem într-o competiție pentru supremație tehnologică la nivel global. Pentru că cine deține tehnologia, stăpânește lumea. Cine are puterea ideilor, șlefuiește lumea. Iar noii absolvenți, inginerii viitorului, sunt cei mai buni dintre cei mai buni. Acum, sunt chemați să ia parte și să co-autoreze acestă competiție tehnologică. Și îmi doresc ca datorită lor, România să devină, dintr-un actor care transferă tehnologie, în unul care inovează tehnologie", a scris Mircea Geoană într-o postare pe Facebook.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close