Antena 3 CNN Politică Mircea Geoană îl atacă pe Ion Iliescu: Are o problemă cu orice lider PSD în afară de el

Mircea Geoană îl atacă pe Ion Iliescu: Are o problemă cu orice lider PSD în afară de el

Mircea Geoană îl atacă pe Ion Iliescu: Are o problemă cu orice lider PSD în afară de el
Sursa foto: Foto: INTACT Images
de N.B.    |    21 Oct 2011   •   19:59

Mircea Geoană a lansat un atac destul de dur la adresa preşedintelui de onoare al PSD, Ion Iliescu. Geoană a declarat că Ion Iliescu are o problemă cu orice alt lider PSD în afară de el însuşi. În replică, Ion Iliescu a catalogat drept "ruşinos" atacul lui Mircea Geoană.

Fostul preşedinte al PSD, Mircea Geoană a declarat că preşedintele de onoare al partidului, Ion Iliescu are o răutate adunată în timp, care l-a împins să-i atace pe toţi preşedinţii PSD.

"Este o dificultate pe care domnul Iliescu o are cu a accepta oricare alt lider al partidului în afară de domnia sa. Când era Adrian Năstase preşedintele partidului, etichete şi atacuri mai mult sau mai puţin directe, dar dureroase, şi care au dus la pierdere de imagine şi de voturi. Când am fost eu, nu mai discut, eu măcar am avut curajul să îl înfrunt în bătălie directă şi să îl înfrâng. Acum Victor Ponta, pe care l-a susţinut." a declarat Mircea Geoană

Ion Iliescu a considerat ruşinoasă declaraţia lui Mircea Geoană şi a refuzat să comenteze mai mult.

Mircea Geoană a fost suspendat din PSD, pe o perioadă de şase luni, la sfârşitul anului 2010, timp în care nu i s-a permis să vorbească în numele partidului. Ion Iliescu a fost unul dintre cei care au votat împotriva măsurii. Suspendarea a fost decisă după ce Geoană a postat pe blog o înregistrare în care declara că, înaintea dezbaterii cu Traian Băsescu dinaintea ultimului tur al alegerilor, a fost sfătuit de Victor Ponta cum să răspundă la întrebări.

×
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close