Antena 3 CNN Politică Mircea Geoană merge pe cartea Klaus Iohannis şi acordul cu liberalii, pentru turul doi

Mircea Geoană merge pe cartea Klaus Iohannis şi acordul cu liberalii, pentru turul doi

Mircea Geoană merge pe cartea Klaus Iohannis şi acordul cu liberalii, pentru turul doi
Sursa foto: geoana
23 Noi 2009   •   13:02

Intrat în turul doi, împotriva lui Traian Băsescu, liderul social democrat merge pe cartea liberalilor, în încercarea de a-l învinge pe preşedintele în funcţie.

?Preferinţa mea este pentru o majoritate social liberală. Din punctul nostru de vedere această majoritate creată în jurul lui Klaus Iohannis are toate şansele de câştig? a spus Mircea Geoană luni.

?Suntem dispuşi şi interesaţi să creem un acord politic cu partenerii liberali. Nu voi fi un preşedinte care să stea şi să contemple cum se fac guverne aşa cum s-a întâmplat până acum în România. Dacă partenerii liberali doresc să ne fie parteneri şi prieteni în acest demers, suntem deschişi? a mai spus Mircea Geoană.

Declaraţia liderului social democrat vine la scurtă vreme după ce liberalul Crin Antonescu declara că este exclusă o susţinere din partea liberalilor pentru Traian Băsescu. Liderul PNL a explicat că o eventuală susţinere a candidatului PSD Mircea Geoană în turul doi al alegerilor prezidenţiale ar fi posibilă, în condiţiile în care se va conveni asupra unui proiect de formare a unui guvern pe criterii de competenţă, în jurul lui Klaus Iohannis.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: alegeri liberali Klaus Iohannis
Parteneri
Ministrul Muncii anunță trei tipuri noi de vouchere pentru români
x close