Antena 3 CNN Politică Mircea Geoană: PSD trebuie să conducă noul Guvern

Mircea Geoană: PSD trebuie să conducă noul Guvern

Mircea Geoană: PSD trebuie să conducă noul Guvern
30 Noi 2008   •   21:12

?Milioanele de români ne-au dat în această zi de Sfântul Andrei şi o mare responsabilitate. Vom avea 40 la sută din mandatele din Parlament. Votul s-a terminat şi nu există nicio îndoială asupra mandatului încredinţat de compatrioţii noştri?, a declarat Mircea Geoană, după anunţarea rezultatului sondajului exit-poll privind rezultatul alegerilor, realizat de Compania de cercetare sociologică şi Branding (CCSB). Potrivit acestui sondaj, comandat de Antena 3, Alianţa PSD-PC a obţinut 36,5% din voturile exprimate de electoratul român.
Geoană a mai spus că social-democraţii trebuie să conducă noul Guvern. Conform liderului social democrat, "vocea românilor s-a auzit mai răspicat decât au văzut sondajele, este clar, aşa nu mai merge în România, trebuie schimbartă din temelii ţara noastră cu o guvernare social democrată".
"Astăzi începem să clădim o Românie în care visele devin realitate, în care munca demnă asigură un venit decent. Astăzi aici şi acum începem să construim România în care copii noştri vor fi mândri să trăiască", a spus Mircea Geoană.
"Le mulţumeasc tuturor celor care care ne-au votat. În această seară nu trebuie să ne facem iluzii, ne confruntăm cu cea mai gravă criză economică a lumii din ultimii 80 de ani, trebuie să ştim cum să-i facem faţă", consideră Geoană.
Potrivit liderului PSD "această criză economică va aduce învingători şi învinşi. Mesajul nostru este că această criză nu trebuie să fie plătită tot de ţărani şi muncitori".

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Mircea Geoană vot alegeri
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close