Antena 3 CNN Politică Mircea Geoană: Sunt absolut consternat de ceea ce se întâmplă

Mircea Geoană: Sunt absolut consternat de ceea ce se întâmplă

Mircea Geoană: Sunt absolut consternat de ceea ce se întâmplă
Sursa foto: Foto: INTACT Images
13 Noi 2011   •   15:47

Fostul preşedinte al PSD Mircea Geoană a declarat că este consternat de ceea ce se întâmplă. Social-democratul se afla pe scările sediului PSD din Kiseleff când s-a decis propunerea spre excludere.

Geoană a dat câteva declarații pe scări și a ieșit după doar câteva minute petrecute în clădire.

"Sunt absolut consternat de ceea ce se întâmplă. Am fost invitat la ora 14:15 şi am constatat că şedinţa Comisiei deja se încheiase, pe un ton foarte vehement. Este regretabil. Mi-am oferit disponibilitatea să colaborăm în continuare, dar recuzatul domn Şova mi-a comunicat că nu se mai poate schimba nimic", a declarat Mircea Geoană, la câteva minute după decizia luată în PSD.

„Aş vrea să transmit un mesaj către colegii şi colegele mele din ţară, nu şefilor. Păstraţi-vă calmul şi echilibrul. Este o perioadă agitată. Nu cedaţi presiunilor. Faptul că aici, la Bucureşti, există o dispută păguboasă, nu înseamnă că tot partidul trebuie să intre într-o stare de confuzie şi instabilitate. Vom găsi o soluţie şi vă rog din inimă să aveţi încredere că înţelepciunea colectivă va prima", a declarat Geoană, pe scările sediului din Şoseaua Kiseleff.

 

×
Subiecte în articol: Mircea Geoană PSD excludere partid
Parteneri
Zboruri comerciale, bruiate de ruşi inclusiv în spaţiul aerian al României
x close