Antena 3 CNN Politică Mircea Geoană: Vestea cea mai proasta este că lumea chiar a aşteptat o schimbare de guvern

Mircea Geoană: Vestea cea mai proasta este că lumea chiar a aşteptat o schimbare de guvern

Mircea Geoană: Vestea cea mai proasta este că lumea chiar a aşteptat o schimbare de guvern
23 Dec 2009   •   20:54

?Vestea cea mai proasta astăzi este că lumea chiar a aşteptat o schimbare de guvern. Mai ales atunci când 80 la sută din români consideră că ţara merge într-o direcţie greşită?, a declarat Mircea Geoană, miercuri, la Ştirea Zilei.

Parlamentul a aprobat, miercuri, învestirea Guvernului Boc, cu 276 de voturi "pentru" şi 135 de voturi "împotrivă", cu aportul câtorva zeci de voturi venite din zona deputaţilor şi senatorilor PSD şi PNL. Noua majoritate parlamentară PDL-UDMR, minorităţi şi independenţi beneficia, oficial, de 240 de parlamentari, iar miercuri, aproximativ 6 din aceştia au lipsit.
În aceste condiţii, mai mult de 40 de parlamentari ai Opoziţiei au votat în favoarea guvernului hulit de conducerile lor politice, deşi la nivelul PSD şi PNL se luase decizia să se voteze împotriva acestui cabinet.

Mircea Geoană consideră că Emil Boc va ocupa poziţia de prim ministru pentru doar câteva luni, el asumându-şi deja rolul de ?ţap ispăşitor?.

?Băsescu este un om politic abil. Fie are de recompensat oamenii care l-au ajutat să câştige alegerile, şi are o obligaţie faţă de Udrea, Boc, Blaga, fie are un alt plan dacă Boc deja şi-a asumat deja rolul de ţap ispăşitor. Poate îl mai lasă câteva luni şi îl va schimba?, este de părere liderul PSD.


Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Mircea Geoană Stirea Zilei Emil Boc
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close