Antena 3 Politică Mircea Raicu, ales de CGMB viceprimar al Capitalei

Mircea Raicu, ales de CGMB viceprimar al Capitalei

28 Ian 2009   •   15:14
Mircea Raicu, ales de CGMB viceprimar al Capitalei
Sursa foto: Primaria Bucuresti

Mircea Raicu(PDL) a fost ales miercuri, viceprimar al Capitalei în locul colegului său de partid Răzvan Murgeanu. În cadrul şedinţei Consiliului General al Municipiului Bucureşti (CGMB), Raicu a primit 39 de voturi pentru şi 11 împotrivă.
Răzvan Murgeanu a demisionat din funcţia de viceprimar pe 21 ianuarie, el ocupând în prezent funcţia de secretar de stat la Ministerul Dezvoltării, în care a fost numit, pe 10 ianuarie, de premierul Emil Boc.
Dat ca favorit pentru acest post, Mircea Raicu a intrat în CGMB în urma alegerilor locale din iunie 2008. În perioada 2005-2008, el a ocupat funcţia de director general al companiei de servicii de salubritate REBU, iar din 2008 este director al Imagine RMC CONS SRL, companie care oferă servicii de consultanţă pentru afaceri şi management.
Contracandidatul lui Mircea Raicu pentru fotoliul de viceprimar a fost consilierul liberal Dan Meran. În CGMB, în locul lui Murgeanu a intrat revoluţionarul Dumitru Dincă.
Antena3.ro

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close