Antena 3 CNN Politică Mircea Raicu, posibil înlocuitor al lui Murgeanu la viceprimăria Capitalei

Mircea Raicu, posibil înlocuitor al lui Murgeanu la viceprimăria Capitalei

Mircea Raicu, posibil înlocuitor al lui Murgeanu la viceprimăria Capitalei
Sursa foto: Mircea Raicu
28 Ian 2009   •   09:57

Consilierul PDL Mircea Raicu ste pe punctul de a prelua funcţia de viceprimar al Capitalei, în locul lui Răzvan Murgeanu, acesta fiind dat de partid ca favorit pentru această funcţie, susţin surse din PDL.
Consilierii municipali se întrunesc miercuri în şedinţă pentru a alege un nou viceprimar în locul lui Răzvan Murgeanu, care şi-a dat demisia de la Primăria Capitalei după ce a fost numit secretar de stat în Ministerul Dezvoltării Regionale şi Locuinţei.
În prezent cei mai grei candidaţi pentru acest post sunt actualul preşedinte de şedinţă al CGMB, Călin Murg şi consilierul PDL Mircea Raicu,ultimul fiind cotat cu cel mai multe şanse de către partid. Numele lui Mircea Raicu a mai fost vehiculat pentru postul de secretar de stat în MAI, funcţie care a revenit însă fostului primar al oraşului Lugoj, Marius Martinescu, dar şi pentru postul de prefect al Capitalei, această funcţie fiind revendicată de organizaţia PDL Sector 4.
Mircea Raicu a candidat din partea PDL la Camera Deputaţilor într-un colegiu Sectorul 4, pierzând, însă, în faţa Danielei Popa. El este, în prezent, consilier general în CGMB.
În cazul în care va deveni viceprimar, Raicu se va ocupa de activitatea direcţiilor relaţii internaţionale, integrare europeană, protecţie civilă şi apărare, coordonare şi reglementare infrastructură şi utilităţi publice, administrativ, RADET, Agenţia Municipală pentru Eficientizare şi Reglementare în domeniul Energiei Bucureşti (AMEREB). În plus, ar putea conduce Direcţia transporturi, drumuri şi siguranţa circulaţiei, direcţie de care Murgeanu nu s-a ocupat în mandatul trecut.
Marius Vulpe, Antena3.ro

×
Subiecte în articol: alegeri
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close