Antena 3 CNN Politică Mircea Roşca a fost suspendat din funcţia de preşedinte al PNL Prahova, după ce a purtat negocieri pentru fuziune cu PDL

Mircea Roşca a fost suspendat din funcţia de preşedinte al PNL Prahova, după ce a purtat negocieri pentru fuziune cu PDL

Mircea Roşca a fost suspendat din funcţia de preşedinte al PNL Prahova, după ce a purtat negocieri pentru fuziune cu PDL
de M.T.    |    31 Mai 2014   •   11:07

Mircea Roşca este la un pas de a fi suspendat din funcţia de preşedinte al PNL Prahova. Colegii i-au interzis acestuia să poarte negocieri cu PDL pentru  formarea unei alianţe.

Mircea Roşca este cel care, în 2012, îi ataca dur pe democrat-liberali şi excludea orice alianţă cu aceştia. La acea vreme, Roşca spunea că PDL a adus ţara în pragul sărăciei.

Mircea Roşca a fost suspendat de conducerea PNL Prahova după ce a purtat negocieri cu PDL pentru fuziune şi a luat decizii fără să aibă acceptul conducerii. 

„Actualul preşedinte al Filialei, domnul deputat Mircea Roşca, nu a primit mandat din partea delegaţiei permanente a PNL (...) În deplin respect pentru dreptul la opinie, considerăm că, în contextul politic actual, declaraţiile domnului Roşca (...) despre aşa- zisa «chimie» existentă între liberali şi PDL, sunt mai mult decât hazardate”, se arată într-un comunicat al BP al PNL Prahova.

Chiar dacă acum susţine cu atâta patimă unirea cu PDL, în urmă cu numai doi ani avea cuvinte grele pentru democrat-liberali. Tot în 2012, Mircea Roşca spunea că PNL nu va mai forma niciodată alianţe cu PDL.

Mircea Roşca este membru al PNL din 1997, iar din 2012 este vicepresedinte al Consiliului Judetean Prahova.

×
Subiecte în articol: suspendare
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close