Antena 3 CNN Politică Mircea Toader: Diferenţa de voturi între Blaga şi Udrea este de exact 330 de voturi

Mircea Toader: Diferenţa de voturi între Blaga şi Udrea este de exact 330 de voturi

Mircea Toader: Diferenţa de voturi între Blaga şi Udrea este de exact 330 de voturi
Sursa foto: Foto: Agerpres
de G.S.    |    24 Mar 2013   •   11:42

Deputatul Mircea Toader, preşedintele Comisiei de numărare a voturilor de la Convenţia PDL, a prezentat, împreună cu ceilalţi membri ai Comisiei, documentele întocmite sâmbătă în cursul votării şi numărării şi a declarat că diferenţa între Vasile Blaga şi Elena Udrea este de "exact 330 de voturi".

"Am auzit de 30 sau 40 diferenţa la doamna Udrea. Diferenţa este exact de 330 de voturi, aceasta este, indiferent cum am lua-o", a afirmat Toader, într-o conferinţă de presă susţinută la sediul PDL din Aleea Modrogan, conform pesurse.ro.

El a subliniat că la fiecare secretariat tehnic aferent punctelor de votare din sala Romexpo au fost reprezentanţi ai fiecărei din cele trei moţiuni, iar aceştia au votat procesele verbale pentru fiecare urnă, numai Cristian Petrescu, reprezentantul Elenei Udrea în Comisia de numărare, nu a semnat procesul verbal care însuma rezultatele de la toate urnele.

Toader a arătat că o contestaţie se face în interiorul Comisiei de numărare atunci când se face procesul de numărare, iar Cristian Petrescu a numărat şi verificat de două-trei ori numele şi semnăturile de pe liste.
 

×
Parteneri
Infractor periculos lăsat liber, după ce o judecătoare a întârziat la muncă
x close