Antena 3 CNN Politică Mircia Giurgiu: Înfiinţez Partidul Fraierilor. Sigur vor veni sute de mii de oameni

Mircia Giurgiu: Înfiinţez Partidul Fraierilor. Sigur vor veni sute de mii de oameni

Mircia Giurgiu: Înfiinţez Partidul Fraierilor. Sigur vor veni sute de mii de oameni
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    22 Mar 2012   •   22:45

Deputatul independent Mircia Giurgiu spune că intenţionează să înfiinţeze, după alegerile locale din iunie, Partidul Fraierilor, la care să adere persoanele care au fost "fraierite" în relaţia cu statul, cu autorităţile sau cu altă persoană, el spunând că "vor fi sute de mii de oameni".

Mircia Giurgiu a spus, joi, că ideea înfiinţării acestei formaţiuni politice a venit din partea unui participant la protestele din Piaţa Unirii din Cluj-Napoca, potrivit Mediafax.

"Intenţionez să înfiinţez Partidul Fraierilor, dar după alegerile locale, în funcţie de câţi oameni vor adera la acest proiect. Ideea a venit de la un participant la protestele din Piaţa Unirii, care a spus că ar trebui să înfiinţăm un astfel de partid al fraierilor. (...) Sunt sigur că vor fi sute de mii de oameni", a spus Mircia Giurgiu.

Potrivit acestuia, noua formaţiune s-ar axa mai mult pe informarea cetăţenilor, urmând să aibă sloganuri de genul "Să nu faceţi ca noi" sau "Cine face ca noi, ca noi să păţească".

Deputatul a precizat că sediul noului partid va fi la Cluj-Napoca.

Mircia Giurgiu a intrat în Parlament în anul 2004, pe listele PRM, care a semnat un protocol cu Blocul Naţional Sindical, Giurgiu fiind anterior lider de sindicat.

În 2008, a fost ales deputat pe listele PDL, partid din care a fost exclus în martie 2011, de atunci activând ca independent.

×
Subiecte în articol: PRM pdl
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close