Antena 3 CNN Politică Mirel Palada despre declaraţiile lui Crin Antonescu: Părerea mea este că îşi face rău singur cu asemenea afirmaţii, pentru că arată cât de mult seamănă cu preşedintele

Mirel Palada despre declaraţiile lui Crin Antonescu: Părerea mea este că îşi face rău singur cu asemenea afirmaţii, pentru că arată cât de mult seamănă cu preşedintele

Mirel Palada despre declaraţiile lui Crin Antonescu: Părerea mea este că îşi face rău singur cu asemenea afirmaţii, pentru că arată cât de mult seamănă cu preşedintele
28 Apr 2014   •   21:18

Mirel Palada a vorbit în cadrul ediţiei de astăzi al emisiunii "Subiectiv cu Răzvan Dumitrescu" despre războiul declaraţiilor dintre foştii parteneri de coaliţie, premierul Victor Ponta şi Crin Antonescu.

În timp ce preşedintele PNL a declarat că prim ministrul îl va regreta pe Traian Băsescu în momentul în care el va deveni preşedintele ţării, Victor Ponta i-a răspuns că nu îl vede la Cotroceni în urma ruperii alianţei USL.

Întrebat de realizatorul emisiunii cum vede fraza în care Antonescu a declarat că va fi mai rău decât actualul preşedinte al ţării, sociologul Mirel Palada a fost, se poate spune revoltat de atitudinea celor doi politicieni.

"O văd ca pe o continuare a unui registru stilistic de comunicare, pe care din păcate domnul Crin Antonescu l-a îmbrăţişat în ultimul timp şi care, să îi spunem că vine în totală  contradicţie cu ceea ce era până înainte să plece din USL " , a declarat acesta.

"Părerea mea este că îşi face rău singur cu asemenea afirmaţii. Pentru că arată defapt cât de mult este asemănător cu preşedintele Traian Băsescu, cu un preşedinte care în loc să fie al tuturor, românilor, este defapt unul care  stârneşte conflict, ură".

×
Subiecte în articol: Mirel Palada
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close