Mirel Palada, schimbat din funcţia de purtător de cuvânt al Guvernului. În locul lui, va fi numit Corneliu Calotă

de M.Z.    |    03 Sep 2014   •   23:35
Mirel Palada, schimbat din funcţia de purtător de cuvânt al Guvernului. În locul lui, va fi numit Corneliu Calotă Foto: facebook.com/corneliu.calota

Victor Ponta l-a schimbat pe Mirel Palada din funcţia de purtător de cuvânt al Guvernului. În locul lui, va fi numit un fost jurnalist de la TVR, Corneliu Calotă. Acesta este de anul trecut consilier pe probleme de comunicare al premierului Victor Ponta.

Lui Mirel Palada i s-a reproşat că i-a atacat în repetate rânduri pe unii jurnalişti. Purtătorul de cuvânt al Guvernului a fost nevoit să-şi prezinte scuze pentru una dintre aceste ieşiri care au stârnit reacţii dure.

Purtătorul de cuvânt al Guvernului Mirel Palada a scris pe contul de Facebook un text conţinând cuvinte jignitoare la adresa jurnaliştilor.
 
Victor Ponta a declarat despre postările lui pe Facebook că nu are nevoie de un Sebastian Lăzăroiu în guvern.

Mirel Palada va rămâne în continuare angajat al Guvernului, în postul de consilier pentru strategii guvernamentale.

El a fost cel de-al doilea purtător de cuvânt al guvernului Ponta, după Andrei Zaharescu. 
 
Palada a fost numit în septembrie 2013 consilier pentru strategii guvernamentale al premierului, iar după o lună, în octombrie 2013, Victor Ponta anunţa că Palada a fost desemnat să îndeplinească "temporar"şi rolul de purtător de cuvânt al Guvernului, după ce fostul deţinător al acestei funcţii, Andrei Zaharescu, a fost numit consul general la Cape Town, Africa de Sud.
 

Parteneri
x close