Antena 3 CNN Politică Miron Cozma va lansa oficial Partidul Social-Democrat al Muncitorilor, pe 21 octombrie

Miron Cozma va lansa oficial Partidul Social-Democrat al Muncitorilor, pe 21 octombrie

Miron Cozma va lansa oficial Partidul Social-Democrat al Muncitorilor, pe 21 octombrie
Sursa foto: Foto: Intact Images
17 Oct 2011   •   12:12

Fostul lider sindical al minerilor, Miron Cozma, a declarat că în data de 21 octombrie va lansa oficial un nou partid denumit "Partidul Social-Democrat al Muncitorilor", acşiunea putând fi urmată de o eventuală candidatură la preşedinţie a sindicalistului, informează Cotidianul.

“Pe 21 octombrie, ora 12.00, o să lansez oficial acest partid, care există şi cu care intrăm în campanie. Se numeşte Partidul Social Democrat al Muncitorilor şi intră în campania din 2012 şi 2014. Ortacii vor fi cu mine"

"Eu mi-am dat 11 ani de libertate pentru muncitori, nu pentru corupţii din sistemele politice. Am avut mare satisfacţie să se scandeze ‘Cozma preşedinte’ de Bobotează, am avut surpriza la Alba să se scandeze ‘Cozma preşedinte’. Nu eu îmi doresc, sunt români care doresc o schimbare reală"

Mai mult decât atât, Miron Cozma a precizat că partidul său va fi unul al oamenilor săraci, în care nu vor fi acceptaţi securişti sau persoane din fosta nomenclatură comunistă.

“Eu mi-am facut partid pe pensia mea şi pe banii unor amărâţi. Nu veţi vedea feţe vechi, nomenclatură comunistă, foşti preşedinţi, securişti, foşti miniştri, foşti parlamentari. E un partid real al oamenilor săraci”

×
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close