Antena 3 CNN Politică Miron Mitrea: Toată campania pentru turul doi a fost o greşeală imensă (VIDEO)

Miron Mitrea: Toată campania pentru turul doi a fost o greşeală imensă (VIDEO)

Miron Mitrea: Toată campania pentru turul doi a fost o greşeală imensă (VIDEO)
Sursa foto: Miron Mitrea
20 Dec 2009   •   11:36

Pierderea alegerilor prezidenţiale a încins spiritele în PSD. Şefi de organizaţii, dar şi lideri mai vechi ai partidului au cerut demisia vinovaţilor. Din schimburile de declaraţii, s-a născut un nou război - cu Miron Mitrea pe de-o parte şi echipa Hrebenciuc - Vanghelie de cealaltă.

Senatorul social-democrat Miron Mitrea a fost invitat sâmbătă seară la emisiunea Q&A, moderată de Alessandra Stoicescu, a criticat în repetate rânduri modul în care a fost coordonată campania electorală pentru alegerile prezidenţiale, în special cea pentru al doilea tur de scrutin. ?Cred că turul doi a fost o greşeală imensă?, afirmă social democratul. El a amintit de difuzarea exagerată pe canalele media a imaginilor în care Traian Băsescu apărea lovind un copil, în timpul campaniei electorale din 2004, dar şi de incidentele de la Timişoara şi decizia de a se organiza o singură dezbatere cu cei doi candidaţi.



Senatorul se consideră îndreptăţit să aducă toate aceste critici artizanilor campaniei electorale.



Miron Mitrea a negat însă că ar avea intenţia să preia conducerea partidului: ?Totdeauna cel mai simplu este să judeci pe cineva, care spune că o echipă trebuie să plece, că vrea să ia el locul?. ?Nu am afirmat că îmi voi depune candidatura la următorul congres?, a spus el şi a adăugat că unii colegi au încercat să descurajeze o astfel de iniţiativă, care ar putea veni din partea apropiaţilor săi din partid, folosindu-se chiar şi de ameninţări.



Antena3.ro

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close