Antena 3 Politică Mişcarea care va DISTRUGE PDL-ul din temelii. Traian Băsescu susţine asta

Mişcarea care va DISTRUGE PDL-ul din temelii. Traian Băsescu susţine asta

de O.P.    |    23 Iul 2013   •   06:37

Mişcarea Populară va deveni astăzi partid. Informaţia a fost confirmată de Elena Udrea. Eugen Tomac, deputatul care a demisonat vineri din PDL, va fi preşedintele noului partid, până la primul congres.

Formaţiunea va primi membri noi din rândul PDL, mai ales că din ce în ce mai mulţi oameni îşi dau demisia din partidul condus de Vasile Blaga.

Decizia dizolvării a fost luată de la centru după ce peste 20 de primari argeşeni au anunţat că părăsesc Partidul Democrat Liberal, iar fostul senator Mircea Andrei a renunţat şi el la funcţia de preşedinte al filialei. 

Totul s-a întâmplat la numai o zi de la vizita preşedintelui Traian Băsescu în judeţ. Potrivit unor surse, primarii urmează să se înscrie în Mişcarea Populară.

Cei 22 de primari care au anunţat că vor să părăsească PDL au fost excluşi din partid de conducerea centrală. La scurt timp, preşedintele filialei, fostul senator Mircea Andrei, a decis să renunţe la funcţie, fapt care a dus la dizolvarea întregii conduceri a PDL Argeş.

Plecarea primarilor PDL din Argeş vine după ce preşedintele Traian Băsescu a fost în vizită în judeţ şi a avut întâlniri cu aceştia.

Potrivit unor surse, primarii care au fost excluşi ar urma să se înscrie în Mişcarea Populară, proiectul susţinut de Traian Băsescu.
Şi fostul deputat PDL Vasile Gherasim a anunţat că a demisionat din PDL şi urmează să se înscrie în Mişcarea Populară în momentul în care aceasta va deveni partid.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close