Antena 3 CNN Politică Mitică Dragomir, înapoi în PRM. Acesta va candida pentru poziţia de deputat într-un colegiu din Olt

Mitică Dragomir, înapoi în PRM. Acesta va candida pentru poziţia de deputat într-un colegiu din Olt

Mitică Dragomir, înapoi în PRM. Acesta va candida pentru poziţia de deputat într-un colegiu din Olt
16 Oct 2008   •   08:52

Mitică Dragomir vrea să se întoarcă în PRM după experienţa nereuşită de a se înregimenta în PD-L. Şi este primit înapoi cu braţele deschise. Liderul Corneliu Vadim Tudor a declarat că Dragomir va candida pe un mandat de deputat într-un colegiu din judeţul Olt la alegerile din 30 noiembrie.
Corneliu Vadim Tudor a anunţat că Dumitru Dragomir doreşte să revină în PRM, după experienţa eşuată de a trece în rândurile democrat liberalilor. Liderul PRM s-a declarat convins că Dragomir va aduce o funcţie de deputat pentru partid.
Potrivit lui Vadim Tudor, preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal va face un anunţ oficial în acest sens mâine. Dumitru Dragomir a demisionat din PRM la începutul lunii august. El declara atunci că nu mai avea şanse să iasă parlamentar şi că vrea să candideze pentru un partid puternic. În consecinţă, şi-a exprimat intenţia să participe la alegerile parlamentare din toamnă, din partea PD-L. Dumitru Dragomir a fost respins însă de conducerea democrat liberalilor. Liderul formaţiunii, Emil Boc, a anunţat că Dragomir nu va candida din partea PDL la parlamentare, mai ales că nici nu era membru al formaţiunii.
Antena3

×
Subiecte în articol: Miticã Dragomir PRM
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close