Antena 3 CNN Politică Diana Şoşoacă, părăsită de cei mai aprigi susţinători. Nu a venit nimeni la mitingul anunţat

Diana Şoşoacă, părăsită de cei mai aprigi susţinători. Nu a venit nimeni la mitingul anunţat

Mitingul de amploare care ar fi trebuit să aibă loc sâmbătă dimineaţă, pentru susţinerea Dianei Şoşoacă, se dovedeşte a fi un eşec de proporţii.

Diana Şoşoacă, părăsită de cei mai aprigi susţinători. Nu a venit nimeni la mitingul anunţat
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    13 Feb 2021   •   11:58

Nu a venit nimeni în faţa sediului AUR, deşi zeci de persoane au confirmat prezenţa pe Facebook, acolo unde a fost pregătit evenimentul.

Deşi sute de oameni şi-au exprimat prezenţa în on-line, la sediul AUR bate vântul. Oamenii spuneau că îşi doresc în continuare ca Diana Şoşoacă să fie parte din AUR.

Totuşi, în acest timp, mai mulţi membri ai partidului AUR au venit la sediu şi au intrat în birou.

Diana Şoşoacă a fost exclusă din AUR

Conducerea AUR a anunțat oficial, miercuri seară, excluderea din partid a deputatului Mihai Lasca și retragerea sprijinului politic acordat senatoarei Diana Șoșoacă.

În cadrul ședinței Biroului Național de Conducere al Partidului Alianța pentru Unirea Românilor, a fost inclusă și analizarea cazurilor mai multor parlamentari aleși pe lista AUR, al căror comportament a adus atingere intereselor și imaginii partidului.

"Domnia sa a refuzat sistematic să acționeze, atât în parlament, cât și în spațiul public, în conformitate cu strategia grupului senatorial AUR, precum și cu deciziile conducerii partidului. De la data prezentului comunicat, dna senator Diana Șoșoacă Ivanovici își exercita mandatul în afara grupului senatorial al AUR", se precizează comunicatul de presă al formaţiunii.

×
Subiecte în articol: Diana Şoşoacă
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close