Antena 3 CNN Politică Mitingul USL a speriat PDL. Liderii partidului, instruiţi de specialiştii în comunicare cum să răspundă acuzaţiilor

Mitingul USL a speriat PDL. Liderii partidului, instruiţi de specialiştii în comunicare cum să răspundă acuzaţiilor

Mitingul USL a speriat PDL. Liderii partidului, instruiţi de specialiştii în comunicare cum să răspundă acuzaţiilor
08 Apr 2012   •   19:35

Politicienii nu au linişte nici de sărbători. Nu mai e mult până la alegeri. Şi toată lumea vrea să câştige. Democrat-liberalii au primit indicaţii noi astăzi de la specialiştii lor în comunicare, au fost învăţaţi ce să spună astfel încît să nu pară prea importantă ultima mişcare a opoziţiei, congresul extraordinar de sâmbătă, la care USL s-a angajat să NU colaboreze cu Traian Băsescu şi cu PDL.

Liderii democrat-liberali sunt instruiţi cum să răspundă punct cu punt la acuzaţiile opoziţiei. Conform documentului, PDL-iştii sunt învăţaţi să spună că sunt dezamăgiţi şi îngrijoraţi că USL şi-a anunţat oficial refuzul de a colbora în orice fel cu PDL.

Tirul acuzaţiilor făcute de PDL după miting s-a îndreptat mai ales către liderii opoziţiei, care au criticat dur puterea:

„Constatăm, cu tristeţe şi îngrijorare, că Victor Ponta şi Crin Antonescu doresc instaurarea unui tip de politică în care doar voinţa lor să conteze, în care orice formă de dialog politic, în afară de forţa pumnului, să nu existe. (...) Marea manifestare a USL a arătat, în mod clar, că PNL s-a topit cu totul în PSD“, se arată într-un document intern al PDL

Democrat-liberalii vor ataca pe toate planurile, inclusiv declaraţiile despre proiectele economice ale opoziţiei.

PDL în cearcă să minimizeze rolul congresului USL afirmând că liderii opoziţiei încearcă să se convingă singuri că vorbesc aceeaşi limbă. În opinia democtrat-liberalilor, mitingul a fost o demonstraţie de forţă menită să ascundă neînţelegerile profunde din interiorul acestei construcţii politice.



×
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close