Antena 3 CNN Politică Mitrea are sprijinul a patru filiale: Geoană ar trebui să rămână simplu senator PSD

Mitrea are sprijinul a patru filiale: Geoană ar trebui să rămână simplu senator PSD

Mitrea are sprijinul a patru filiale: Geoană ar trebui să rămână simplu senator PSD
Sursa foto: Miron Mitrea
13 Ian 2010   •   14:01

Senatorul PSD Miron Mitrea se bazează pe sprijinul câtorva filiale precum cele de Botoşani, Bihor, Satu Mare şi Covasna pentru a-şi depune candidatura la şefia partidului în cazul în care Cristian Diaconescu nu va face acest pas. Mitrea a declarat miercuri, că pregăteşte pentru Congres un proiect de reformă a PSD şi un proiect de program economic şi social, dar a evitat să dea alte detalii. În ceea ce priveşte soarta lui Mircea Geoană, senatorul PSD a apreciat că acesta ar trebui schimbat din funcţie pur şi simplu pentru că a pierdut alegerile prezidenţiale şi să se mulţumească cu statutul de simplu senator.
"Am decis să îl sprijin pe Cristian Diaconescu, dacă va candida. Dacă nu candidează el, candidez eu", a reiterat senatorul PSD.
Întrebat pe ce sprijin se bazează din partea colegilor, pentru sprijiniarea fie a candidaturii lui Cristian Diaconescu, fie a sa proprie, Mitrea a susţinut că are de partea sa organizaţiile PSD din Botoşani, Bihor, Satu Mare, Covasna.
Fostul secretar general al PSD a mai afirmat că actualul preşedinte, Mircea Geoană, ar trebui schimbat din funcţie pur şi simplu pentru că a pierdut alegerile prezidenţiale. "În politică e atât de simplu", a subliniat Mitrea.
Întrebat ce funcţii ar trebui să deţină Viorel Hrebenciuc şi Mircea Geoană dacă vor pierde actualele poziţii de conducerea la Congres, Mitrea a apreciat că primul ar trebui să fie doar preşedinte al PSD Bacău, iar al doilea simplu senator.
Mitrea a mai susţinut că, indiferent dacă Mircea Geoană pierde sau câştigă alegerile pentru funcţia de preşedinte al PSD, partidul nu trebuie să îşi schimbe statutul de opoziţie, indiferent cine ar fi liderul partidului.
Antena3.ro

×
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close