Antena 3 CNN Politică Mitrea, atac în blogosferă la Hrebenciuc: ?Viorel verticalul m-a lucrat pe la spate?

Mitrea, atac în blogosferă la Hrebenciuc: ?Viorel verticalul m-a lucrat pe la spate?

Mitrea, atac în blogosferă la Hrebenciuc: ?Viorel verticalul m-a lucrat pe la spate?
Sursa foto: Miron Mitrea
28 Ian 2009   •   17:30

Miron Mitrea şi-a mutat pe blog războiul personal cu Viorel Hrebenciuc, numindu-l ?Viorel verticalul? şi acuzându-l că ?l-a lucrat pe la spate?. Mitrea arată că ?Hrebenciuc se laudă că a contribuit la eşecul proiectului Mitrea la Cotroceni", dar ?primul care a sărit în barca noii alianţe PSD - PDL, după ce a constatat că alianţa cu PNL pierde teren, a fost chiar Viorel verticalul?.
?A mirosit rapid că e rost să-şi promoveze interesele personale. L-am văzut cu toţii ce vesel venea el la negocierile pentru formarea guvernului. Fireşte, poziţia mea la aceste negocieri l-a incomodat foarte tare. Îl cunoşteam prea bine şi de prea mult timp. Aşa că a făcut singurul lucru pe care ştie să-l facă: m-a lucrat pe la spate. Nu mă plâng acum. În fond nu sunt singurul lider PSD pe care Hrebenciuc l-a prins ocupat cu munca pentru partid şi i-a copt-o. Adrian Năstase a simţit şi el cum e să te lucreze Hrebenciuc?, mai precizează Mitrea, promiţând că ?despre aceste lucruri va vorbi într-un episod viitor?.
Răspunzând aprecierilor lui Hrebenciuc legate de proiectul eşuat pe care l-ar reprezenta pentru PSD, Mitrea îi reproşează lui Hrebenciuc că ?nu pomeneşte nimic despre proiectele Hrebenciuc - PSD din care, nu ştiu cum se face, dar partidul n-a câştigat niciodată nimic?.
?Hrebenciuc spune că PSD nu poate fi acuzat de lipsă de caracter. Aşa este, partidul nu poate fi acuzat. Viorel Hrebenciuc, însă, da. El, marele negociator, cum îi place să i se spună, şi-a pierdut caracterul de mult, pe vremea când făcea carieră în Partidul Comunist", arată Miron Mitrea în ultima postare pe blog.
Mitrea mai susţine că dacă Hrebenciuc nu ar fi persistat în ideea susţinerii timp de doi ani a guvernului Tăriceanu, PSD ar fi guvernat în prezent singur şi nu cu PDL.
?Domnul Hrebenciuc s-a ales mereu cu câte ceva. Iar cel mai proaspăt exemplu este ideea falimentară de a susţine guvernul Tăriceanu timp de doi ani. Dacă PSD nu făcea această greşeală, acum guvernam singuri. Dar marelui combinator nu i-a păsat de consecinţe. Ţinta lui era personală. Dorea să-şi plaseze oamenii lui în structuri de decizie. De ce? Doar nu pentru binele ţării. Şi nici al partidului. Că dacă ar fi fost aşa, am fi simţit şi noi acest bine?, mai scrie Mitrea.
Marius Vulpe, Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Hrebenciuc blog interese sustinere PSD Tariceanu
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close