Antena 3 CNN Politică Mitrea: Demisia lui Dragnea, semn de boală în PSD

Mitrea: Demisia lui Dragnea, semn de boală în PSD

Mitrea: Demisia lui Dragnea, semn de boală în PSD
Sursa foto: Miron Mitrea
03 Feb 2009   •   14:21

Decizia lui Dragnea de a demisiona din fruntea MAI, relevă anumite probleme de sănătate politică în interiorul PSD, a declarat marţi Miron Mitrea. În opinia parlamentarului social-democrat, Marian Oprişan şi Marian Săniuţă ar putea fii demni urmaşi ai lui Liviuv Drganea pentru preluarea portofoliului Internelor.
"Nu e o dovadă (n.r. demisia lui Dragnea) de prea multă sănătate politică a partidului, avem o problemă şi va trebui să vedem care e", a spus Mitrea.
Totodată, Mitrea consideră că posibilii candidaţi ai PSD pentru MAI ar trebui să discute cu Liviu Dragnea pentru ca acesta să le explice motivele retragerii sale. "Va trebui toţi cei care vor să fie miniştri să discute cu Dragnea, să vadă de ce s-a retras. Liviu Dragnea este un politician solid, a avut motive temeinice, unele ni le-a spus aseară la televizor (...), dar sunt sigur că a avut şi alte motive", a declarat Miron Mitrea.
În opinia sa, în interiorul PSD există multe persoane capabile să ocupe funcţia de la MAI, precum Marian Oprişan şi Marian Săniuţă.
Mitrea a arătat că el nu va participa la şedinţa din această seară a Biroului Permanent Naţional unde se va discuta posibilul succesor la Interne, deoarece nu prea a mai fost "invitat la şedinţele în care s-au luat decizii". Cu toatea acestea, potrivit unor surse din PSD, Mitrea a fost cel cu care Dragnea s-a consultat luni la Parlament înainte de anunţarea demisiei din fruntea MAI.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: MAI demisie Dragnea sănătate PSD
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close