Antena 3 CNN Politică Mitrea: Hrebenciuc dorea serviciul de informaţii al Internelor

Mitrea: Hrebenciuc dorea serviciul de informaţii al Internelor

Mitrea: Hrebenciuc dorea serviciul de informaţii al Internelor
Sursa foto: miron mitrea
05 Feb 2009   •   09:36

Conflictul de acum deschis ce pune în ring doi dintre greii PSD-ului continuă. Miron Mitrea şi Viorel Hrebenciuc îşi aruncă în spate diferite acuzaţii sau injurii, în declaraţii sau pe bloguri.
Astfel, Miron Mitrea declara miercuri că Viorel Hrebenciuc a insistat, la negocierile pentru formarea majorităţii PSD-PD-L, ca social-democraţilor să le revină un serviciu de informaţii, respectiv serviciul secret al MI, fostul ?Doi şi un sfert?.
Invitat la un post de televiziune, senatorul Miron Mitrea a dezvăluit că nu l-a auzit pe Mircea Geoană declarând că doreşte un serviciu de informaţii, aşa cum susţine Vasile Blaga. În schimb, l-a ?auzit pe Hrebenciuc spunând treaba asta cu alte ocazii?.
Acesta a mai arătat că la negocierile pentru formarea guvernului, punctul cel mai important a fost alegerea Ministerului de Interne în dauna Transporturilor. Fostul secretar al partidului a arătat că deocamdată nu mai vrea nici o funcţie în partid, dar nu a exclus că va candida la funcţia de preşedinte.
Mitrea nu s-a ferit nici să îl acuze pe Hrebenciuc că se face vinovat pentru scorul mic al PSD-ului la alegeri, din cauza jocului politic cu PNL. El consideră, de asemenea, că adversarul său de acum este cel care a provocat marginalizarea sa în partid. Motiv pentru care nu îl va uita, deşi a promis că pe Geoană îl scuteşte de a-i înfinge colţii în gât, aşa cum promisese la finele anului trecut.
Antena3.ro

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close