Antena 3 CNN Politică Mitrea, în ziua alegerilor la Senat: Mi-am băgat dinţii în beregata lui Geoană şi nu-i mai scot (VIDEO)

Mitrea, în ziua alegerilor la Senat: Mi-am băgat dinţii în beregata lui Geoană şi nu-i mai scot (VIDEO)

Mitrea, în ziua alegerilor la Senat: Mi-am băgat dinţii în beregata lui Geoană şi nu-i mai scot (VIDEO)
22 Dec 2008   •   11:59

Miron Mitrea, colegul de partid al preşedintelui desemnat al Senatului, Mircea Geoană, dar totodată omul de legătură cu democrat-liberalii, l-a ameninţat pe liderul PSD într-o convorbire telefonică. Înregistrarea este o discuţie pe care Mitrea a purtat-o în urmă cu trei zile, când a fost aleasă conducerea Senatului.
Miron Mitrea promite să se răzbune crunt pe liderul PSD Mircea Geoană: "Nu-l mai las, bă. Mi-am băgat şi m-am băgat. Mi-am băgat colţii în gâtul lui, până nu-i rup beregata nu mă las. Nu-s probleme. Sunt cu colţii în beregata lui şi nu-i mai dau drumul. Mie îmi pare rău că l-am băgat pe Dan Voiculescu în treaba asta, eu chiar n-am nicio treabă cu asta. Dar cu Geoană am. Cu Geoană am probleme. Mi-am băgat dinţii în beregată şi nu-i mai scot. (...) La următoarea şedinţă mai atac o dată, mai atac o dată, mai atac o dată, până îl rup. Am rămas eu singur, dar mi-am adus trupa din ţară. Mi-am adus cavaleria, au venit băieţii mei serioşi".
Mitrea este omul de legătură dintre PSD şi PD-L şi a militat în permanenţă pentru o coaliţie cu democrat liberalii. El consideră că Mircea Geoană l-a împiedicat să obţină funcţia de vicepreşedinte al Senatului.
"Am vrut să candidez la funcţia de vicepreşedinte al Senatului şi mi-a spus că nu pot, că e funcţia PC-ului. (...) Şi supune el la vot...Bă dacă faci vot, fă-l secret, nu vot deschis, să fie frică la el. Şi ăia 30 de zăpăciţi...Eu am plecat. Am văzut că nu mă lasă...Au votat 30 de papagali. Papagali... oameni simpli, care i-a păcălit Geoană că domnule, dacă nu se votează, nu mai e valabil protocolul, nu se mai face guvernarea", mai spune Mitrea în respectiva înregistrare.
Potrivit Jurnalului Naţional, convorbirea a avut loc pe 19 decembrie în perioada în care lucrările Senatului erau blocate din cauza refuzului PD-L de a-l vota pe Dan Voiculescu vicepreşedinte.

În replică, Mircea Geoană a declarat, luni, că afirmaţiile lui Miron Mitrea sunt "o jignire la adresa partidului şi a colegilor partidului".
Acesta s-a declarat mâhnit de faptul că există astfel de epitete la adresa colegilor din partid, adăugând că "la nivelul partidului şi a colegilor s-a format o opinie defavorabilă".
De asemenea, Mircea Geoană a precizat că Partidul Social Democrat va decide ce măsură va fi luată în acest caz.

Antena 3

×
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close